قلب جنین

29 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

ببخشید من امروز رفتم سونو و گفتن ۶ هفته و یک روز شده ولی هنوز قلب جنین تشکیل نشده . توروخدا کمکم کنین من خیلی میترسم که هنوز قلبش تشکیل نشده و صداشو نشنیدن . گفتن یک هفته دیگه باید برم اگه شنیده نشد باید عمل سقط انجام بشه.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید تا پایان ۸ هفتگی شما فرصت دارید بهتره ۱۰ روز دیگر سونوگرافی مجدد انجام دهید

تجربه شما

سلام مجدد من دوباره بعد ۱۰ روز رفتم و همون حرف سونوگرافی قبلیو زد . ممکنه سونوگرافی اول اشتباه کرده باشه؟الان که دکتر برام سونوی واژینال نوشت . ایا سونوی واژینال معلوم میکنه جنین چند هفتشه؟؟