اختلال شخصیت شوهرم

سلام خسته نباشین من 5ساله ازدواج کردم یه دختر6ماهه دارم شوهرم اختلال شخصیت داره وافسردگی حاد داره زندگیم تباه شده عصبی دست بزن داره هر لحظه. یه جوره بدبین و نا متعادله از طرفی بعضی. وقتا خوبه .دوست دارم ازش جدا شم ولی دخترمو چکار کنم کمکم کنید.روانپزشک. هم میرن و دارو مصرف میکنه ممنونم از لطفتون

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
می فهمم که چقدر شرایط بدی رو سپری می کنید وجود بچه کوچک و مسایل نگهداری از او و ارتباط با همسری که عصبی هست و کتک می زند بسیار سخت است.
لطفا برای اینکه بتونم بهتر کمک کنم سوالات زیر رو پاسخ بدید:
  سن خودو  همسر؟ و مدت ازدواج؟ شغل و تحصیلات خود و همسر ؟
لطفا در عنوان سوال اسم بنده رو ذکر کنید و بنویسید پاسخ به کارشناس(اطلاعات فردی)

اما نکته بسیار مهم این است که به نظر می رسد مشکل همسر شما جدی است و زیر نظر متخصص بایستی درمان بشن روانپزشک ایشان بسیار می تونن کمک کنن خوب است که جلسه مشترکی با روانپزشک ایشان داشته باشید.
اگر اختلال او تنها افسردگی تشخیص داده شده کار راحت تر است اما با یکی دو نشانه ای که فرمودید اگر اختلال او افسردگی دو قطبی باشد اپر چه درمان پذیر است اما  من به شما می گویم که کار سختی در پیش دارید و برای ادامه زندگی خود و فرزند خود بایستی فکر جدی تری کنید زیرا بزرگ شدن فرزندان در فضایی اینچنینی اسیب زا تر از فضای طلاق خواهد بود.
شاد باشید