پوسیدگی دندان‌های شیری

کودک من ۴ سال دارد و دندانهای آسیای انتهایی پوسیده و دچار عفونت شده ، چون این دندان های شیری لازم است حتماً درمان شود ، آیا کشیدن آنها بهتر نیست ؟
پاسخ مشاور
دندانهای آسیای انتهایی که در انتهای ۲ تا ۲/۵ سالگی رویش پیدا میکنند نقش مهمی در جویدن غذا دارند و تا سن ۱۱ تا ۱۲ سالگی در دهان باقی میمانند و قرار نیست به این زودی لق شوند ، فرزند شما که ۴ سال دارد تا ٨ سال دیگر با کمک این دندانها غذای خود را می جود پس در غیاب آن دندانها عمل جویدن بخوبی انجام نگرفته و باعث ناراحتی واختلالات گوارشی میشود . همچنین این دندانها فضای مورد نیاز برای رویش دندان زیرشان که دائمی هستندرا تا ١٢ سالگی حفظ میکنند و هرچه زودتر درمان کردن آنها باعث میشود ما جواب بهتری از درمان بگیریم و بتوانیم خود دندان را حفظ کنیم و از نقش جوندگی آنها هم برخوردار شویم , درصورت دیر درمان شدن آنها چنانکه آلودگی و عفونت به ریشه های دندان آسیب جدی رسانده باشد و نتوانیم دندان را حفظ کنیم باید فضای آنرا با وسیله ای بنام فضا نگهدار حفظ کنیم تا فضای لازم
برای رویش دندانهای دائمی در اثر حرکت دندان های پشتی از بین نرود

پاسخ داده شده توسط: خانم دکتر مهسا رکنی / دندان‌پزشک