زایمان در آب

زایمان در آب چیست؟
پاسخ مشاور

زایمان در آب روش نسبتا جدیدی در زایمان طبیعیاست که در حال حاضر مراحل اولیه خود را می گذراند و تحقیقات کمی در مورد آن صورتگرفته است و شکی نیست که مانند هر روش دیگری ، مزایا و معایب خود را دارد.

زایمان در آب، فاز اول زایمان را سریعتر ونیاز به استفاده از مسکن را در طول زایمان کمتر میکند.

بعضی مطالعات نشان داده اند که نیاز به فورسپس(که معمولا در زایمان اول مورد استفاده دارد) در صورتیکه مادر حداقل بخشی اززایمان خود را در آب انجام داده باشد، کمتر می شود. همچنین، بر خلاف تصور اغلبمردم، بالا رفتن ریسک عفونت در این روش هنوز ثابت نشده است.

باید توجه کرد که در حال حاضر زایمان در آبتوسط تمام پزشکان توصیه نمی شود زیرا عده ای از آنها معتقدند بررسی های بیشتری جهتاطمینان از کاملا بی خطر بودن این روش زایمان، لازم است.