مرده زایی (still birth)

مرده زایی (still birth) چیست؟
پاسخ مشاور

تولد نوزاد مرده بعد از هفته 20 حاملگی رامرده زائی می گویند. علت آن ناشناخته است.

ممکن است ناشی از کاهش جریان اکسیژن جنین یاناشی از مشکلات بندناف یا جفت باشد. در صورتی که جنین اختلال ژنتیک شدیدی داشتهباشد و بندرت، اگر گروه خونی مادر و جنین سازگار نباشد، احتمال تولد نوزاد مردهوجود دارد.

در خانمهایی که سیگار می کشند و یا دچار سوءاستعمال مواد مخدر یا مصرف زیاد الکل هستند، احتمال تولد نوزاد مرده بیشتر است.