عوارض جراحی سرگلاژ

عمل جراحی سرکلاژ چه عوارضی می تواند داشته باشد؟
پاسخ مشاور

علیرغم اینکه این عمل در 85 تا 90 درصد مواقعبدون مشکل انجام می شود اما ممکن است در برخی موارد عوارضی هم داشته باشد کهمهمترین آنها عبارتند از :

-انقباضاتزودرس رحمی

-ناتوانی سرویکس (گردن رحم) در باز شدن به موقعدر زمان زایمان.

-پارگی کیسه آب. عفونتدهانه رحم

-پارگی دهانه رحم چنانچه زایمان، قبل از برداشتن نخ سرکلاژ اتفاق بیفتد

-بعضی ازعوارض مربوط به بیهوشی عمومی مثل تهوع و استفراغ

معمولا معاینات منظم و رعایتدستورات پزشک معالج تا حد زیادی از بروز این عوارض پیشگیری می کند.