حاملگی پر خطر

به چه حاملگی پر خطر گفته می شود؟
پاسخ مشاور

گاهی در طی بارداری اختلالاتی برای مادر بهوجود می آید که در صورت عدم توجه و رسیدگی به آنها برای مادر و جنین ایجاد خطر میکند. موارد زیر نیاز به توجه بیشتری دارند :

·   حاملگی بالای 35 سالگی یا قبل از 20 سالگی

 • افزایش فشار خون در دوران حاملگی که به آن بیماری پره اکلامپسی و یامسمومیت حاملگی می گویند

 • زایمان قبلی بیش از سه بار

 • فواصل حاملگی ها کمتر از 3 سال

 • استفراغ های فراوان در حاملگی که با از دست رفتن مایعات و مواد مغذیبدن همراه است

. • حاملگی های چندقلو

حاملگی با قرار گرفتن جفت درپایین رحم و یا روی دهانه رحم

 • حاملگی توام با خونریزی

 • حاملگی با کیسه آب جنینی بزرگ تر از حد معمول و یا کوچک تر از حدمعمول

حاملگی در مادرانی که دچاربیماریهای عمومی مثل آسم، مرض قند، بیماری قلبی و فشار خون بالا باشند.