سلام خسته نباشید. من یک دختر حدودا سه ساله دارم که یک ساله از پمپرز گرفتمش اما هنوز هم گهگاهی توی خونه ادرار می کنه . مثلا ماهی یکبار پیش میاد. اما شبها اصلا اینطور نیست و بیدارم می کنه و می برمش دستشویی. ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام سن یادگیری دستشویی توسط کودکان 3-4 سالگی می باشد باتوجه به شرح حال احتمالا به علت سرگرم بودن کودک به بازی یا تماشای تلویزیون میباشد که می توانید با در نظر گرفتن تشویقهای کوچک برای طولانی شدن فاصه زمانی بین موارد عدم کنترل ادرار مشکل را حل کنید