باسلام.من دخترم الان تقریبا هغت ماه ونیمشه.بدو تولد دورسرش38بود وتا هفت ماهکی توی رنج صدک85_95بود.وطبیعی بود.تابرای مراقبت هفت ماهکی توی خانه بهداشت کفتن دورسرش زیادی رشد کرد وبالای صدک 95رفته وشده 46.5بهم کغتن ببرپیش متخصص.منم جون یکی از فامیلهامون متخصص مغزواعصاب وریسس دانشکاه علوم پزشکی بود وامکان رفتن پیششونداشتیم براش عکس نمودارشو وسرشو وصورتشو باتلگرام فرستادم ایشون هم کفتن جای هیییییج نکرانی نیست ارثیه وبه پدرش رفتن.حتی پیش متخصص اطفال هم بردیم کفتن جای نکرانی نیست.لازمه لکم طبق خانه بهداشت تمام کارهای دخترم طبیعیه.میشینه میخنده صدا درمیاره جندتا کلمه میکه،به صدای ما واکنش نشون میده و... حالا الان من خودم دورسرشوکرفتم شده 47.5واقعا نکران شدم جیکارباید بکنم؟؟؟؟
پاسخ مشاور

متخصص مغز و اعصاب کودک

با سلام دور سر این کودک بنا به سن کاملا طبیعی است و جای هیچ نگرانی نیست دکتر مهران آقامحمدپور :فوق تخصص مغز واعصاب