با سلام خدمت خانم جوزانی. من پسری دارم {یازده و نیم ماهه} وزنش 9کیلو قدش 77 وزن تولدش 3.750 بوده. به غذا خوردن تمال زیادی ندارد چه کارهایی را انجام دهم تا میل به غذا در او بیشتر شود؟باتشکر
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربرگرامی اگه شیر زیاد می خوره شیر خوردنش رو کنترل کنید هر 3 ساعت یکبار بدید و با اولویت اول غذا و بعد شیر قدش خوبه ولی وزنش کمی کم داره