sسلام خسته نباشید یه پسر 3 ساله دارم که باوعده صبحانش خیلی مشکل دارم از لبنیات فقط شیر میخوره وتخم مرغ هم نمیخوره خسته شدم بس که هر روز صبح صبحانه گرم دست کردم( سیب زمینی ، کوکو،سوپ، نودل) چه پیشنهادی واسه هدایتش به سمت صبحانه دارید ؟در ضمن نون دوست داره ولی تست وباگتو دوست نداره خیلی سعی کردم وتشویقش کردم ولی فایده نداره
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام ما میتوانیم اموزشهایی به شما بدهیم که با دستکاری طعم ها مزه های مورد علاقه فرزندتان را ایجاد نمایید. ادرس و تلفن مطب در همین سایت موجود است