با عرض سلام و خسته نباشید ، من هفته ١٨ بارداری هستم ، سوالم در مورد مصرف ماهی قزل الا و کافور هست ، این که ایرادی داره از حالا ماهی بخورم یا نه؟ من از هفته ٤ بارداری دیگه ماهی نخوردم برای جیوه ای که میگن داره حالا بخورم خوبه و مزایایی داره یا اگر خطر داره نحورم ، کافور رو هم شنیدم واسه هوش لخورم مستونم بخورم و اصلا فایده ای داره یا خیر؟!
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام جیوه در تمامی ماهی ها وجود ندارند و از سوی دیگر مصرف هفته ای ٢ بار از هرنوع ماهی نه تنها خطری ندارد بلکه برای سلامتی شما مفید است با احترام دکتر پیام فرح بخش