سلام. خسته نباشید. من این ماه اقدام به بارداری کرده بودم و الان دوروزه که از موقع پریودم گذشته و از چند روز قبل احساس پری داشتم ولی اتفاقی نیوفتاده او دیروز از بی بی چک استفاده کردم و منفی بود جوابش، و لی از دیروز لک بینی خفیفی دارم، همچنین کمردردی که موقع پریود شدن داشتم الان از بین رفته، آیا اینها علائم پریود هستند و یا نه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید صبر کنید اگر به خون ریزی بیافتید یعنی اینکه باردار نیستید