با سلام و تشکر از سایت خوبتون من در هفته هشتم بارداری هستم یه مساله ای که خیلی اذیتم میکنه معده درد و سوزش معده هستش،البته برای کاهش درد و سوزش شربت معده بدون اس مصرف میکنم که انگار تاثیر زیادی نداره و بعد از دو یا سه ساعت که طول میکشه خوب بشه سه ساعت درد ندارم و باز روز از نو روزی از نو میخواستم ببینم اولا امکان داره این درد باعث مشکل دائم مثل خدایی ناکرده زخم معده بشه و دوم اینکه راه کاری که دردمعدم تسکین پیدا کنه به غیر از شربت معده هستش؟ با تشکر.
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام برای کاهش درد معده از خوردن غذاهای محرک و ادویه جات اجتناب کنید بلافاصله پس از خوردن غذا دراز نکشید. غذاهای آب پز استفاده کنید و در وعده های زیاد با حجم کم غذا میل کنید.