لام.من ۱۹ آذر پری شدم.روز ۹ و ۱۱ و ۱۳ پری اقدام داشتم برای بارداری.راستی تنبلی تخمدان دارم و ۱۲ مهر پری شدم و آبان نشدم و دکتر برای شروع خونریزی بهم مدروکسی داد تا ده شب دو تا دو تا خوردم و ۱۹ آذر شروع شد..امشب شب چهاردهم هستم و سر شب حدود ساعت ۷ شب مدروکسی پروژسترون رو خوردم..تا دو هفته باید بخورم..امروز و دو سه روز پیش درد دور ناف و زیر دل داشتم.تو تاپیک های قبلیم گفتم.الان از خونه مادرشوهرم برگشتم.رفتم سروبس بهداشتی..لک خون دارم و دو قطره خون اومد...مشکل چیه؟؟ تو رو خدا جواب بدید...ممکنه لانه گزینی باشه یا بخاطر قرصه؟؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید ممکنه به علت لانه گزینی باشه صبر کنید اگر به خون ریزی نیافتادید 15روز دیگه بیبی جک بدید