سلام . من 6 ماه هست که تحت نظر دکتر تغذیه هستم و 6 کیلو کم کردم که از این 6 کیلو حدود 5 کیلو مربوط به ماههای اول بود و بعدش استاپ و بعد هم تغییر رژیم و در دوهفته نیم کیلو . میخواستم بدونم که برای خارج شدن از حالت استاپ تغییر رژیم و کمتر خوردن درست هست یا چند روز بیشتر خوردن و دوباره رژیم رو شروع کردن ؟ چون احساس میکنم استاپ کردم و دکترم هم همش رژیمم رو تغییر میده و سخت تر میکنه
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی علت های متفاوتی می تونه داشته باشه اگه متابولیسمتون پایین اومده باشه باید مدتی رزیم عادی داشته باشید در کنار ورزش که بتونید کاهش وزن داشته باشید