سلام.‌ دختر۱۱ ماهه من تحت درمان با رژیم کتوژنیک میباشد. از خوردن غذا به شدت امتناع میکنه. باید چه کاز کنم الان بعد از گذشت ۱۰ روز یک بار تشنج کرده. تا چه زمانی این تشنج ها طبیعی است و از کی این رژیم جواب کامل میدهد. با وجود تمام تنوع غذایی ها که رعایت میکتم چه کار کنم که دخترم غذا بخورد این رژیم به دلیل چربی به کبد اسیب نمی رساند
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام از رژیم کتوژنیکی که دارید برای فرزندتون مصرف می کنید یک عکس بگیرید و برای بنده ایمیل کنید تا بهتر بتونم نظر بدم دکتر جعفرنژاد drsadegh2008@gmail.com