سلام من هفته 28 بارداری هستم.الان چند شب هست که از تنگی نفس خوابم نمیبره بطوریکه شبا احساس میکنم دارم خفه میشم. چیکار میتونم یا باید بکنم. اضافه کنم که خیللیا میگن طبیعیه و چندتا بالش بزار زیره سرت ولی نشسته اصلا خوابم نمیبره و به شدت عصبی میشم. قرصه اهن و پیناتال میخورم و تو ازمایشاتم هیچ مشکلی گزارش نشده.ایا این حالت هفته های بعد با بزکتر شدن بچه بیشتر میشه؟ یا بچه میاد پایین راه تنفسم باز میشه بهتر میشه؟ تورو خدا راهنماییم کنین از لحاظه روحی خیلی دارم اذیت میشم به شدت نگران و مضطرب شدم طوری که هوا تاریک میشه این نگرانی و ناراحتی چندبرابر میشه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با نزول جنین به سمت لگن مشکل کمتر می شود از نظر بیماری قلبی باید بررسی شوید بخصوص اگر سابقه خانوادکی دارید تا حدودی این مشکل طبیعیه هوای تازه و پر اکسیژن و خنک کمک کننده است و ماساژ پشت