سلام. میزان بتا من در 34 روز بعد از اولین روز اخرین پریودی 1206.23 بوده؟ این مقدار زیاده؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خیر

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

با سلام من دوهفته پیش رفتم سونوگرافی البته واژینال 5 هفته و 5 روز کیسه به اندازه 6.2 دیده شد دیروز ر

پاسخ سلام تا ده روز دیگه صبر کنید بعد سونوی مجدد بدهید تا ده روز اینده حتما باید تشکیل شده باشد

با سلام. میخواستم ببینم با این ازمایش م ایا امکان بارداری طبیعی برام وجود داره ? TSH 2.23 , , LH 49

پاسخ سلام با توجه به سن شما بهتر است با مشورت پزشکتان از قرص های کمک باروری استفاده نمایید تا هر چه سریعتر باردار شوید اگر نتیجه نگرفتید بهتر است در مرحله آخر از روش Ivf استفاده نمایید

سلام من 70 کیلوام قدمم 160 سانته رژیم گرفتم بامحاسبه کالری روزی 1200کالری هرروزدولیوان چای سبزمی خو

پاسخ سلام کاربر گرامی محاسبه کاری کاری بسیار دقیق هست اگر دیافتتون از چربی ها بالاتر باشه تک خوری داشته باشید مصرف آب کم باشه قبلا رژیم زیر 1200 گرفته باشید و از همه مهمتر اینکه گرسنگی داشته باشید وزنتون ب...