سلام پسرم اول دبستانه.خیلی زود عصبانی میشه و لجبازی میکنه مخصوصا" موقع انجام تکالیف.به معلمش پرخاش میکنه و تو روش وامیسته.یه کاری رو چند بار باید بهش بگیم تا انجام بده.در ضمن یه خواهر 4 ماهه هم داره که تا حدودی حسادت میکنه.دوست اونچنانی در مدرسه نداره و با دیگران هم دعوا میکنه.چکارکنیم رفتارش بهتر بشه؟ ممنون
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام این رفتار از اول بوده یا بعد به دنیا اودن خواهرش شده دوران بارداریتون خوب بوده؟ استرس نداشتید ودارو مصرف نکردید؟ پدرش وخودتون چطور هستید؟ عصبی یا اروم باهاش برخوردتون چطوره؟ در برخورد با بچه لجباز باید چند نکته رو رعایت کنید باهاش دستوری حرف نزنید. عصبانیش نکنید. بخاطر وجود خواهرش حتما تنش واسترس داره بهش توجه زیادی کنید گاهی بغلش کنید ونوازشش کنید ارتباط بدنی باهاش داشته باشید(نوازش وبوسه ) رو اعتماد بنفسش کار کنید . بگید که خیلی خوشحالید که پسری مثل اون دارید برخورد معلمش مهمه شاید تعداد بچه ها زیادن ومعلم با امر ونهی باهاش برخورد میکند وقتی عادتش دادید کاری رو بعد چندبار انجام بده شرطی میشه و با یکبار انجام نمیده نباید زیاد تکرار کنید. باید با حالت بازی ومهربانانه باهاش برخورد کنید یادتون باشه پسر شما 6سال بیشتر نداره در دوست یابی کمکش کنید مثلا با مادر یکی از دوستانش باهم پارک برید تا بچه ها خارج از فضای مدرسه همدیگه رو ببینن برای اینکه بیشتر بتونم روحیاتش رو بسنجم نیاز به تست روانشناسی هست