سلام و خسته نباشید.من الان در هفته 31 بارداریم هستم.حدودا سه هفته پیش برای معاینه پیش مامایی رفتم ک پیشش پرونده دارم. حین معاینه برای صدای قلب بچه دو تا صدای,قلب شنیده شد یکی سمت چپ نافم یکی سمت راست نافم البته حدودیشو میگم. دکترم خیلی تعجب کرد و خب چون من خودم دوقلو بودم و بعد از,سه ماهه ی دوم باردیم اضافه وزن هر ماهم بیش از حد مجازه در حالی ک نه دیابت بارداری دارم نه فشار خون همه ی آزمایشاتمم نرمال بوده..دکترم برام یه سونوی اورژانسی نوشت ک وضعیت جنین بررسی بشه. ک تو سونو ی صدای قلب شنیده میشد وزن بچه هم 1600 گرم بود حدودا.. فقط مختصر افزایش مایع داشتم ک دکتر گفت مشکلی نیس...تو این هفته هم رفتم برا معاینه ک صدای قلب یکی بود..ولی من هنوزم نگرانم ک چرا دوتا صدای قلب بود تو سایت هم راجب ی بیماری قلبی خوندم ک تو جنین هست ک دوتا صدای قلب شنیده میشه.. نکنه این هم همون باشه ولی خب من سابقه ی بیماری قلبی ندارم.لطفا راهنمایبم کنید..من وزنم قبل بارداری,54 بود و الان 70 کیلو هستم. قدم هم 162 هست
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر سونویک جنین را گفته در دوزمان مختلف صدا ممکن است درجاهای مختلف شنیده شود بهتر است توسط متخصص زنان بررسی شوید.