آخه من چون نمیدونم زخم دهانه رحمم خوب شده یا نه گفتم قبل از عکس رنگی برم معاینه.... یعنی اگرم زخم داشته باشم نیازی به معاینه قبل از عکس رنگی نیست؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

چون دارو مصرف کرده اید جای نگرانی ندارد اورژانسی نمیباشد بعد از عکس رنگی میتوانید برای انجام معاینه اقدام کنید بعد از نظر اقتصادی هم برای شما به این شکل به صرفه تر میباشد هم جواب عکس رنگی را برده اید وهم چکاب میشوید