با سلام .دخترم ۲۲ماهست.ایا هنوز احتیاج به شیر شب داره.به خاطر بد غذایی شدید در طول روز زیاد غذا نمیخوره،به همین خاطر در طول شب همیشه گرسنه است.
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام فرزند دلبندتان در این سن باید خواب شامگاهی کاملی را تجربه کند و به هیچ عنوان طی شب نیاز به غذا ندارد چون در این صورت بدخوابی هم به بد غذایی اضافه خواهد شد با احترام دکتر پیام فرح بخش