باسلام.من هرماه روزهای بیستم پریود میشدم.ماه پیش شانزدهم شدم.و چون تصمیم به بارداری گرفتم حساب کردم اگه این ماه هم شانزدهم بشم یه چهارده روزی اومدم عقب و تقریبا توی اون 5روز دوبار نزدیکی داشتیم.االان از دوهفته پیش من حالت عادی ندارم.سرگیجه دارم .سینه هام خیلی حساسه.بخصوص طرفای صبح.صبحها یکم حالت تهوع دارم.شکمم بادکرده تعجب میکنم من که شکم نداشتم الان شکم درآوردم.زیر شکمم بصورت خطی تیرمیکشه.بخصوص طرفچپم.دمای بدنم زیاد شده.حس می کنم بیرون رویمم زیاد شده.کم حوصله شدم.یکم افسرده شدم.بنظرتون مشکوک به حاملگیم؟و اینکه میتونم الان از بی بی چک استفاده کنم؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام در صورت عقب افتادن قاعدگی برای اطمینان از حاملگی تست بتای حاملگی انجام دهید.