قلب جنین

سلام وقتتون بخیر من هفته پنجم بارداری سونو واژینال انجام دادم، ساک بارداری مشاهده شده، اما قلب جنین نه، قلب جنین هفته چندم تشکیل میشه که برم سونو انجام بدم، خیلی استرس دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

ضربان قلب جنین در هفته ششم و پنجم بارداری شروع به زدن می‌کند و ممکن است در این مدت نیز از طریق سونوگرافی تشخیص داده شود. بهترین زمان سونو برای تشکیل قلب جنین هفته دهم بارداری است، زیرا در این زمان قلب جنین به‌طور کامل شکل گرفته است.در نتیجه استرس نداشته باشید گرچه تمام نگرانی تان طبیعی هست.