سلام دکتر عزیز. من از سال 91 که دچار زگیل تناسلی شدم درگیر دکتر زنان هستم و تقریبا تمام دکترهای خوب مشهد از جمله ارندی و حسن زاده و توانایی رو رفتم. من اچ پی وی نوع 16 و 21 رو داشتم که بعد از تزریق واکسن گارداسیل ازمایشم منفی شد اما هنوز که 6 سال ازون ماجرا میگذره و از همسرم جدا شدم و هیچ گونه رابطه جنسی ندارم و مسایل بهداشتی رو کاملا رعایت میکنم، باز هم ترشحات سفیدرنگ، درد و خارش و گاهی سوزش دهانه رحم (عفونت کاندیدایی) رو دارم. دکتر ارندی 2 سال پیش دهانه رحمم رو فریز کردن اما هیچ تاثیری نداشت و بعدش کوتر کردن اما باز هم انگار نه انگار. انواع قرص فلوکونازول و ژل واژینال هم استفاده کردم و باز هم مشکل ترشحات غیرعادی و درد و سوزش دهانه رحم رو دارم. میتونم از شما بخوام که کمک کنین و درباره ی دکتر یا دارو منو یاری کنین؟ منتظرتونم...

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اكر بالاي سي سال داريد تست مجدد داده و دهانه رحم كلپوسكوپي شود