من یه دختر ۱۷سالمه پدرم خیلی اذیتم می‌کنه هرروز کتک دیوونم کرده داداشام همیشه بهم فحش میدن متلک ...  منو روحیمو ضعیف کردن نمیتونم درس بخونم حس میکنم هیچ هدفی فی ندارم همش فکر خودکشیم عصبی میشم دلمه همه جارو آتیش بزنم بعد روحیمو خوب میشه باز خراب باز کوچیکتزین حرف خودمو میبازم حس میکنم هر چی تلاشم برا درس بکنم از پدرم خلاص نمیشم قبلا درسم عالی اما الان نمیتونم همش افکار منفی خود به خود گریه میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش اموزم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
توصيه اكيد ميكنم در اولين فرصت به روانپزشك مراجعه و دارودرماني رو شروع كنيد و بعد از يكماه كمك حرفه اي روانشناسي بگيريد تا شرايط سلامت روان خودتون رو ارتقا بديد.
پرتلاش و صوبرباشيد.