آیا دچار یائسگی زود رس شدم.چطوری بفهمم

سلام.من ۳۲ سالمه قبلا به مدت دو سال بخاطر مشکلات روحی قرص اسنترا میخوردم که تو دوران قرص خوردن میل جنسی اومده پایین ک از عوارض قرص بود الان که ترک کردم .هنوز میل جنسی کمه حتی تورابطه ارضا نمیشم و تحریک هم نمیشم .همش میترسم نکنه دچار یائسگی زودرس شدم .چون یبار آخرین بار پریودم ۱۰ روز عقب افتاد.حالا بنظر شما ربطی به یائسگی داره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شما یائسه نشدید.اگر نامنظمی در عادت ماهیانه دارید به پزشک مراجعه کنید. و اینکه درباره چگونه به ارگاسم رسیدن و نحوه پوزیشن های رابطه مطالعاتی داشته باشید‌.شما اضطراب شدید دارید و باید تحت نظر باشید.