خیانت همسر

من و هم حدود ده سال هست ازدواج کردیم یه دختر سه ساله داریم اوایل ازدواجم بچه نداشتیم متوجه شدم شوهرم با همکار خانم همکارش ارتباط داره داخل گوشی شوهرم دیدم پیام عاشقانه بهم داده بودن خلاصه با دعوا و بحث اون خانم از اونجا رفت ولی تا مدت ها ول کن نبود با تهدید من که آدرس خونت بلدم و شماره تلفن مادر شوهرت گیر آوردم اون زن رفت الان از اون ماجرا حدود هفت سال میگذره حدود چند روز پیش گوشی شوهرم دستم بود یه گالری مخفی داره که من پیداش کردم یه فیلم از شوهرم دیدم البته فیلم با یه زن رو تخت خواب بود ولی صورت زنه  مشخص نیست ولی شوهرم خودشه الان واقعا نمی‌دونم چیکار کنم هنوزم بهش نگفتم

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

همراه گرامی. اینکه اون فیلم برای چه موقع هست مهم است فرض کنید به ایشان گفتید و باز تهدید و دعوا و جدال کردید آخرش چه؟باز ادامه‌ می‌دهید در حالیکه این آدم عوض نمی‌شود بلکه بیشتر و بی پرواتر بی وفایی می‌کند شما چه خواهید کرد؟الان تصمیم شما مهم است که چه خواهید کرد بخشش؟؟و ندیدن؟رفتن و جدایی؟
این دوراه حل پیش روی شماست .از مشاور حضوری کمک بگیرید تا بتوانید شرایط را بسنجید و تصمیم بگیرید.اگر دنبال اصلاح و وفاداری هستید سخت در اشتباهید.