سلام وقت بخیر. برادر من ۲۲ سالشه و خیلی از بچگی مادرم مراقب بوده که سمت خلاف و دود و این چیزا نره. الان ایشون هم دانشجوعه هم سرکار میره. ما خانواده مذهبی هستیم ، برادرمم نماز میخونه ول میکنه، باز شروع میکنه دوباره بیخیال میشه.

چند وقتیه از یک دختری خوشش اومده. این دختر ۲۳ سالشه، بچه طلاقه ، راحت با پسرهای دیگه در ارتباطه ، بقول خودش اکس و این چیزا.. . و این دختر سیگار هم میکشه و پوشش هم که نگم.

برادر منم از اون موقع شروع کرده به سیگار کشیدن و میگه من این دخترو دوست دارم با اینکه دیده با پسرهای دیگه درارتباطه. الان از نظر اون دختر همه چی بینشون تموم شده اما برادرم دست بردار نیست.... دیشب هم تا مرز خودکشی رفته و تند تند سیگار میکشه. واقعا نمیدونیم چیکارش کنیم. روانشناس هم نتونست روش تاثیر بزاره. کلا الان انگار کور و کر شده حرف هیچ کس تو گوشش نمیره.

ممنون میشم راهنمایی کنید من و خانوادم باید چه برخوردی داشته باشیم و چیکار کنیم هم فکر اون دختر و هم سیگار کشیدن از سرش بیوفته.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست عزیز تجربه نشان داده وقتی خوانواده ای مذهبی هست و حتی بالعکسش بجه ها به سمت خلاف خوانواده اشون می‌روند و انتخاب هایی بر خلاف اون خوانواده ای که داشتند می‌کنند. پافشاری‌های شما و اصرار شما ایشان را بیشتر و بیشتر به سمت آن دختر سوق می‌دهد شما باید از یک روانپزشک کمک بگیرید تا برادرتان توسط دارو اضطراب‌هایش را کم کند سپس او را از عواقب این رابطه آگاه کنید تا زمانی که برادرتان اضطراب و استرس داشته باشد و خشمگین باشد هرگز سیگار خود را ترک نخواهد کرد ترک سیگار شرایط آرام می‌خواهد که برادرتان در حال حاضر در شرایط بحرانیست پس در اولین قدم او را به یک روانپزشک معرفی کنید وقتی دارو دریافت کند روانش کمی آسوده خواهد شد در این هنگام است که کمی می‌شنود و کمی می‌بیند آن وقت از یک روانشناس کمک بگیرید که در همین آرامش نسبی برادرتان را راهنمایی کند اگر برادرتان دارو دریافت نکند به همین روند ادامه خواهد داد