سرد شدن با شوهرم

من خانوم ۲۴ساله هسم که دو تا فرزند دارم همسرم یه سال پیش بهم خیانت کرد و من دیگه ادم سابق نشدم دوسش دارم عاشقشم ولی خب سردم نسبت بهش چیکار باید بکنم مثل قبل بشه اوضاع؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

این سوال مطرح میشه  اینکه بخشیدیش؟
بعد از مرحله بخشش در صورت عدم تکرار خطا از همسرتون پذیرش هست اینکه بپذیرید خطا کرده
یکسال زمانی نیست قلبتان هنوز شکسته و ماجرا تازه هست به خودتان زمان بدهید کم کم اعتماد بوجود میاد
اما انتظار نداشته باشید که کلا فراموش کنید هرگز از یادتان نخواهد رفت...از روانپزشک کمک بگیرید تا بتوانید دارو دریافت کنید و بحران را از سر بگذرانید.