خیانت

سلام خدمت مشاور عزیزم خانوم مرجان مجرب.من بارها از همسرم دیدم بطور کاملا اتفاقی و ناشناس با دخترا چت میکنه بعد که من متوجه میشم دیگه چت نمیکنه بعد یه مدت باز به یه نفر دیگه پیام میده.بهش میگم آخه چرا این کارو میکنی..میگه فقط برای سرگرمی و از روی عادت هست.میگه چون اون سر دنیا هستن نمیبینمشون فقط درحد پیام هست پس خیانت بحساب نمیاد.اینم بگم همسرم همیشه یا سرکار هست یا خونه.اگه جایی هم بره با هم میریم و فقط خیانت در حد دو سه روز چت کردن هست.من همسرمو دوست دارم و نمیخام هیچوقت بخاطر بچم و خانوادم ازش جدا بشم.شما بگید چطوری میتونم به همسرم بفهمونم این کارو نکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

واقعا متاسفم........‌این جمله شماست👇
 همسرمو دوست دارم و نمیخام هیچوقت بخاطر بچم و خانوادم ازش جدا بشم.
پس جای هیچ پاسخی را برای من نزاشتید..دوستش دارید پس پذیرش کنید..دوستش دارید پس چت کردن با دیگران و زنان دیگر را نبینید..دوستش دارید پس خیانت نیست که..یه چت ساده هست خودتان را اصلا ناراحت نکنید..بزارید راحت ادامه دهد و سرگرمی داشته باشد..شما چون دوستش دارید خودتان را تحقیر کنید ..اینکه می‌فرمایید چگونه بهش بفهمونم این کارو نکنه باید بگم هیچ جوره...چون این کار را هرگز ترک نمی‌کند اول اینکه پذیرفته که خیانت نیست و کارش هیچ ایرادی ندارد دوم اینکه همسری دارد که مدام میبخشتش و دوستش داره چرا انجام ندهد...موفق باشید