رفتار پرخاشگرم بعد از مشکلات خانوادگیم

سلام
بعد از تروما های عاطفی و ناامیدی هایی که تجربه کردم تصمیم طلاق والدینم من رو خوشحال کرد
الان هم بعد از ۴ماه که جدا از پدرم زندگی میکنیم
من و مادرم و برادر کوچکترم مشکلی با این موضوع ندارم
ولی رفتار های خیلی خشن با برادرم دارم که بعدا پشیمان میشوم

برادم روحیه لطیف تر و احساسی تر از من دارد

مدام نگران مادرمم حالش از جدایی خوبست ولی نگرانم از طرف خوانواده پدریم اذیت شود

پشت کنکور هستم اصلا تمرکز ندارم و نگران اینده هم هستم

مادرم منشا رفتار هایم را رفتار پدرم با من در کودکی بوده را تشخیص داده

مثلا موقعی که زیاد صحبت میکردم به من احساس گناه میداد امروز من هم همین کار را کردم بخاطر حرف زدن داداشم بی دلیل خیلی سرد واکنش نشان دادم

چکار کنم خستم از گریه کردن هایی که نمی تانم دلیل هایشان را پیدا کنم🙂

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست گرامی دختر عزیز من کاملاً با نظر مادرتان موافق هستم در اولین گام به روانشناس مراجعه کنید و همینطور روانپزشک با دریافت دارو بسیاری از مشکلات و اضطراب‌ها برطرف خواهد شد به این فکر کنید که الان شرایط خیلی بهتری دارید و تازه از یک تنش و به بحران بیرون آمدید به مرور زمان شرایط بهتری را تجربه خواهید کرد