خیانت

سلام من چهار سال ازدواج کردم شوهرم موقعیت اجتماعی تقریبا خوبی داره اما از همون اول بددل و شکاک بود وقتی ازدواج کردیم دست بزن وحشتناکی داشت و فهمیدم دزدکی من مواد مصرف می‌کنه بخاطر اینکه حامی نداشتم تحمل میکردم و واقعاهم دوسش داشتم یک سال و نیمه پیش هم زندگی نمی‌کنیم و قصدم جدایی اما اون طلاق نمیده و اذیتم می‌کنه تازگی فهمیدم  یک ساله با زنی دوست شده و خیلی دوسش داره دارم دق میکنم مگه من چی کم داشتم 🥲🥲🥲🥲

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست عزیز بسیار برای تجربه تلختان متاسف هستم قتی یک خیانت صورت می‌گیرد اولین سوالی که به ذهن می‌رسد این است که من چه کم داشتم و این سوال غلطی است باید گفت که کسی که خیانت کرده چه ذاتی داشته و چه خلائ و کمبود هایی داشته است. از یک مشاور کمک بگیرید تا از پس این بحران به خوبی بر بیایید و درست تصمیم بگیرید کمک گرفتن از بزرگتری و یا از وکیل به شما کمک می‌کند تا بتوانید به راحتی جدا شوید