استفاده ژل دنتاژل در بارداری

سلام. هفته 22 بارداری هستم، دندان درد شدید دارم و فعلا به دندانپزشک دسترسی ندارم از ژل دنتاژل استفاده کردم. الان متوجه شدم که در بارداری منع مصرف داره. واقعا برای جنین ضرر داره؟ خیلی نگرانم لطفا سریع جوابم بدید. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اشکالی ندارد . دیگر مصرف نکنید . به دندانپزشک مراجعه کنید . می توانید دندان را پر کنید یا بکشید .