خانوادم درکم‌ نمیکنن و عصبیم میکنن

مودبانه میگم منو مثلا چی ناراحت میکنه ولی توجه نمیکنن ناراحتم بشم میگن روانی هستی با اینکه مشکلی ندارم و اونا سرشار از عصبانیتن.

خرجمو خودم میدم ولی میگن بی عرضه ای ما خرجتو میدیم

قبل کار کردنم هم سالی یه دست لباس هم باید با پس انداز میگرفتم

 حرفا و درد دل من رو میشنون ولی دوست دارن اگاهانه حرفامو عوض کنن و منظور حرفامو ۱۸۰ درجه تحریف کنن تا من ناراحت بشم

اقای دکتر خسته شدم خصوصا وقتی هی میگن روانی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دختر گلم با یه برچسب زدن که در روز هزاران نفر به یکدیگر می‌زنند آیا حقیقت دارد؟و شما اون چیزی هستید که آنها میگویند؟قطعا اینگونه نیست به این توجه داشته باش هیچکس در انتخاب خانواده خود نقش ندارد و نمی‌تواند خانواده خود را انتخاب کند حتی اگر در خانواده‌ای زندگی می‌کنید که ناسازگاری وجود دارد چاره‌ای جز پذیرفتن خانواده خود ندارید تنها چیزی که باید بدانید این است که چگونه با افراد خانواده در تعامل باشید که برای شما آزاردهنده نباشد این راه و روش برقراری تعامل مهم است چندین نکته را برایتان شرح می‌دهم آرامش و کنترل احساسات خود را داشته باشید به این معنی که نها از هر روشی استفاده می‌کنند تا شما را عصبانی کنند برای مثال محیط را ترک کنید به پیاده‌روی بروید تا بتوانید آرامش خود را پیدا کنید چون با گفتگو کردن بحث دلخوری به وجود می‌آید و حرف زدن باید در زمانی باشد که همه آرام هستند
 مورد سوء استفاده عاطفی قرار نگیرید
 اجازه ندهید با گناهکار جلوه دادن شما کار خود را پیش ببرند و به شما احساس گناهکار بودن بدهند این سو استفاده عاطفی است پس در دام آن نیفتید
 دست از تغییر افراد بردارید شما نمی‌توانید آنها را تغییر بدهید و کار بیهوده‌ای است به آنها احترام بگذارید حتی اگر آنها با شما موافق نباشند آنها را قضاوت نکنید در بحث و گفتگو هیجانی رفتار نکنید ویژگی‌های مثبت آنها را هم ببینید یلی موارد دیگه‌ای وجود دارد که در این سایت نمی‌گنجد از مشاور کمک بگیرید تا بیشتر شما را راهنمایی کند موفق باشید