جدایی

بعد ۱۶ سال زندگی و داشتن یک پسرنوجوان ۱۴ ساله میخام از همسرم جدا بشم به شدت آزارام میداد و خودخواه و عصبی بود .

خانواده هام حامی نیستن .

در این ۱۶ سال با اینکه تحصیلکرده بودم شوهرم اجازه هیچ اشتغالی بهم نداد .

الان ۴۴ سالمه

به نظرتون میتونم از پس مشکلات زندکی بر بیام . منظورم بعد مالی

اینکه ممکنه بعد مالی بعد طلاق به اندازه اذیت های شوهرم روحمو فرسوده کنه یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۴ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

بهترین تصمیم راگرفتید هرچه باشد از شرایط قبلتان بهتر خواهد بود اما تا آرامش نسبی نیاز به زمان دارید ممکن هست مدتی فکر کنید که اشتباه کردید اما بدانید موقتی هست.حامی خودتان هستید و حال دل شما مهم هست.مشکلات همواره هست کم کم به شرایط واقف میشوید و از پسش برمی آیید.