کارهای ناتمام

سلام من 24 سالمه مشکل دارم با خودم

مثلا میگم برم باشگاه میگم نه لباسام کثیف میشن یا موهام ده دقیقه بیشتر وقتمو میگیرن میگم کوتاهش نکنم که به بقیه کارام برسم سه ساله پشت کنکورم همیشه وقت کم میارم برای درس خوندن بااینکه زود شروع میکنم خودمو جای یک خواننده معروف تصور می‌کنم گاهی میگم عیبی نداره که الان اینجوریی مثلا تو همه چی داری و فلان کل حرکات اونو تقلید میکنم چندین ساله حتی مثل اون شدم تا حدودی وقتی اعتماد بنفس میاد پایین سریع مصاحبه های اونو گوش میدم و سریع خوب میشم من خیلی ولخرج بودم همش بخاطر فرصت های از دست رفته ناراحتم همش حسرت خونه بچگیم تو دلمه اون خونه قیمت بالایی داره ولی دوس دارم برامن شه وقتی تو سرکارم بخصوص اتباع بهم نگا میکنن خیلی اعتماد بنفس خورد میشه حس میکنم بی ارزشم و فک میکنم سنم داره بالاتر میره دیگ فایده نداره برم دنبال چیزایی که دوست دارم چون داره 25 سالم میشه یا وقتی میخام برم سرکار همش درگیر اینم که چی بپوشم چی نپوشم فلانی چی گفت مغزم داره خسته میشه دیگ ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل .... وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست عزیز منم با نوشته های شما سردرگم شدم..اینهمه آشفتگی قطعا علتی دارد که الان من از آن بی اطلاع هستم.شما نیاز دارید توسط یک روانشناس ماهر بررسی شوید و به پیام این سایت اکتفا نکنید.