گذشته تلخم

سلام من الان ۱۹سالمه از زمانی که دست چپم از راستم تشخیص دادم پدر مادرم دعوا میکردن شدیدددد طوری که کل محلمون میفهمیدن بابام خیلی پرخاشگر عصبی بددهن بود وقتی مامانم میزد کسی جلودارش نبود در خونه میبست مامانم کتک میزد هرچی میگفتم طلاق بگیر برو به فکر ماهم نباش مامانم فقط بخاطر دلبستگی به ما ۳تاخواهر تحمل میکرد  اینم بگم بابام دوبار زن گرفت و مادرم بازم تحمل کرد من شاهد بدترین رفتارهای پدرم بودم تو اوج کودکیم چیز هایی که دیدم که فراموش نکردم حالم بده الان ازدواج کردم دقیقا اخلاق های پرخاشگر بابام روم تاثیر گذاشته خیلی سعی میکنم کنترل کنم پر و بال ندم بهش سریع به شوهرم میپرم حتی گاهی بد دهنی هم میکنم متاسفانه همسرم ادم خوبیه وسعی میکنه بی حرمتی نکنه ......

بیشتر وقتاا کابوس میبینم با بابام خواب دعوا زدن فحش همش تو خواب یا داره میزنتم یا دنبال دعواس نمیتونم این بحث با هرکسی کنم راحت نیست صحبتش برام بابام الان کمی بهتر شده سعی داره بهم نزدیک بشه ولی من حتی نمیخوام ببینمش

متاسفانه گذشته تلخم گاهی روی دخترمم تاثیر‌میزاره وقتی عصبی میشم خیلی خودمو کنترل میکنم نزممش

چکار کنم دیگ خوابش نبینم خیلی خستم

پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست عزیز با این جمله شما کاملا مخالفم
 ((هرچی میگفتم طلاق بگیر برو به فکر ماهم نباش مامانم فقط بخاطر دلبستگی به ما ۳تاخواهر تحمل میکرد))
مادر شما به خاطر دلبستگی به شماها ادامه نداد چون بیشتر به شما آسیب وارد کرد...کاملا درکتان میکنم که شرایط خوبی نداشتید در اولین قدم به روانپزشک مراجعه کنید تا با دارو مقداری از خشم و تکانه های شما کنترل شود.در گذشته جستجو نکنید مرور خاطرات فقط قلبتان را آزرده می‌کند.