کنکور

سلام خودم خیلی انگیزه دارم و می خوام تو یک ماه برای کنکور بخونم ولی اطرافیانم خیلی بهم استرس میدن چطوری می تونم نسبت به حرف بقیه بی تفاوت باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
همین که می فرمایید انگیزه زیادی دارید پس ابزار کمک کننده را دارید. اطرافیان بیشتر ترس های خودشان را از نرسیدن ها به اهداف و برنامه ها به ما انتقال می دهند که بعضا همه ی آنها صحیح نیستند.
سعی کنید با توجه به حجم دروسی که باید خوانده شوند برنامه ریزی واقع بینانه داشته باشید خود را محدود به بازه زمانی کوتاه نکنید اگر ممکن است زمان بیشتری داشته باشید زمان تعریف شده متناسب با حجم فعالیت و موارد مورد مطالعه باشد. کسانی که این مسیر را طی کرده اند را دنبال کنید ایجاد انگیزه بیشتر میکند، اوقات فراغت برای خود مشخص کنید تا به یکباره احساس خستگی نکنید.موفق باشید