لکه بینی

سلام من پریودام منظمه وهمیشه روز پنجم تموم میشه ولی الان روزهفتم هست ولکه قهوه ای دارم نمی دونم چیکارکنم تواقدام نیستم ولی طبیعی جلوگیری می کنم

دوماه پیش روز۱۲قاعدگی لکه دیدم دکترگفت زخم داری آنتی بیوتیک خوردم خوب شدم وسونو واژینال وپاپ اسمیر دادم سالم بود خداروشکر

الان ولی نگران شدم البته حدودا دوهفته است که ویروس جدید سرماخوردگی گرفتم وبدنم بشدت ضعیف شده

لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اشکالی ندارد و اقدام خاصی لازم نیست . اگر اختلالات قاعدگی و خونریری غیر عادی در ماه های بعد تکرار شد جهت معاینه و درمان مناسب مراجعه کنید .