راکی تانکسی

سلام وقتتون بخیر.۲۸سالمه و مشکل راکی تانکسی رو دارم.متاهلم.مشکل واژن زیاد نداشتم و با رابطه اوکی شد و الان راحت رابطه داریم.رحمم خیلی کوچیکه و تخمدان هام کلا تو سونو دیده نمیشه.دکتر گفت رحمت مثل یک نوزاد ۲ماهه هست.و کلا نمیتونی بچه ای داشته باشی.گفت کلا دنبالش نرو پولتو حروم نکن چون هیچ فایده ای نداره😔😔😔جواب آزمایشمو واستون میفرستم لطفا راهنماییم کنید.حتی اگر یک درصد احتمالش وجود داره ک بچه دار بشم لطفا بهم بگید که برم دنبالش.دکتر بهم گفت فکر نکنم بدون قرص تا حالا حتی یک بار پریود شده باشی.ولی من تو زندگیم تاحالا دوبار پریود شدم.اگه من هیچوقت بچه دار نمیتونم بشم.و اگه تا این حد تخمدان هام ضعیفه پس چرا در نوجوانی در ۱۴سالگی دوبار پریود شدم؟😔ممنون میشم کمکم کنید

Liver is normal in size and echo parter with no s o l
GP is normal in vwall thickness  with no stone.
Portal and hepatic Veins and i v c r are normal
Intera and extra hepatic bile  ducts are not dilated  sleep is normal inside with no mass lesion .
There is a splenule measuring 17 diameter.
Both kidneys are normal in size and echo with no stone or caliectasis.
visualized parts of the pancreas are normal with no mass lesion.
No free fluid is seen

the uterus is small rudimentary.
the ovaries could not be visualized but no adnexal mass was detected.
ROKi-tansky syndrome should be considered
the U.Bladder is normal in wall thickness with no stone or SOL.
cul-de-sac is empty

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

جهت اظهار نظر باید معاینه شوید . با مدارکتان مراجعه کنید .

بیمار راکی تانسکی فقط با ای وی اف شاید بتواند باردار شود.