ترس اجتماعی

قبل هرچی فکر میکنم که چی قراره باشه دوست ندارم برای خودم چیزی بخرم و هزینه کنم خیلی خیلی داغونم و تنها زندگی میکنم و ازدواج‌ ازاضطراب اجتماعی / ترس از اجتماع احساس کوچیکی و حقیر بودن کردن و پیش فکری راجبه هرچیزی یا مثلا بیرون رفتن اصلا نمیتونم پامو بزارم ازخونه بیرون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل ندارم دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
دوست عزیز برای اضطراب اجتماعی راه های درمان وجود دارد در صورتی که خودتان بخواهید و از روانشناس بالینی کمک بگیرید و در صورت نیاز از روانپزشک هم راهنمایی بگیرید
در صورتی که مراجعه و ازخانه خارج شدن برایتان دشوار است برای شروع از یکی از دوستان و نزدیکان کمک بگیرید تا شما را همراهی کنند