پریود بعد از مصرف قرص اورژانسی

سلام شبتون بخیر ❤️

حدود دو هفته ی پیش رابطه ی بدون دخول داشتم و قسمت های تناسلی به هیچ عنوان باهم برخورد نداشت و انزال نزدیک واژن به هیچ عنوان نبود(البته همسرم گفتن که اون شب ارضا نشدن)من شک داشتم به اینکه شاید دست ایشون آغشته به پیشاب شایدم مایع منی بوده باشه و وارد واژن من کردن و من تا زمانی که پریود بشم ۶ بار از بیبی چک در تایم های مختلف استفاده کردم و همگی منفی شد حتی بعد از چندین ساعت هم منفی بودن

من ۴ ساعت بعد از رابطه قرص اورژانسی خوردم و ۱۰ روز بعد(۵ روز زودتر از موعد پریود خودم)پریود شدم و ۲ روز اول خونریزی خیلی خوبی داشتم لخته خون های بزرگ دفع میشد و ۳ روز بعدش فقط خون میومد و گاهی هم لخته خون میشد

میخواستم بدونم دیگه احتمال بارداری وجود ندارد باتوجه به اینکه پریود شدم ؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

حامله نیستید .

بی بی چک پس از عقب افتادن قاعدگی مثبت می شود .