شوهرم مشکل ضعف اسپرم(کم بودن تعداد- حرکت کم- غلظت بالا) دارد.خودمم fsh - lh در روز سوم پریودی 16 و 19 هست.ازمایش ذخیره تخمدانم (amh) 1 و نیم بود. سونو رحمم دادم همه چی طبیعی و خوب بود. سونو تخمک گذاری روز 14 دادم. مایع در لنگم بود و یه فولیکول 12 میلی متری نشون داد. 5 ماهه اقدام به بارداری داریم نمیشه.من26 ساله و همسرم 27 ساله هست.شدیدا و زود بچه میخواییم.دارم افسرده میشم....
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام چون سایز فولیکولتون در روز ۱۴سیکل قاعدگی کم بوده بهتره با مشورت پزشکتان از قرص کلومیفن استفاده کنید تا مشکل تخمک گذاری نداشته باشید همسرتان هم باید تحت درمان باشد نگران نباشید مشکلا ت شما درمان دارد