بستری بشم بهتره یا خودم شروع کنم

مدتی شده قرص های اعصابم رو قطع کردم و الان زندگیم مختل شده .خودم خواستم شروع کنم دوباره ولی طبق ساعت نمیشه قصد دارم بستری بشم .نظرتون چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۳ جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام. وقت بخیر
حتما در این خصوص با روان پزشک خود مشورت کنید و اطلاعات کامل از شرایط خودتان را به ایشان بدهید.

شخصی که با پیشینه مسئله شما آشنایی کاملی داشته باشد، بهتر می تواند شما را راهنمایی کند.