ca125 بالا

سلام و وقت بخیر

خانوم دکتر عزیز بنده یک کیست در تخمدان چپم داشتم دکتر برام آزمایش هورمونی، سی بی سی و سی آ 125 نوشتن همه فاکتورا نرمال بودن بجز سی آ 125 که بالا بود البته بخاطر آزمایشات هورمونی مجبور بودم روز سوم آزمایش سی آ 125 رو هم بدم که عددش 115 شده.... که دکتر گفتن چون عدد بالاست کیستتون آندومتریوما هست

ممکنه که بخاطر پریودی یک مقدار زیادتر نشون داده باشه...

کیستمم فقط تو تخدان چپ هست داخل رحم و تتمدان راست آندومتیوزی وجود نداشت و کاملا سالم هست

شنیدم میگن به لگن و روده ها هم میزنه خیلی نگرانم آیا علایمی براش وجود داره که بفهمم به لگن و روده هامم زده یا خیر کیست آندومتریوما با آندومتیوز فرق داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر روده درگیر باشد درد شدید شکم در موقع اجابت مزاج ایجاد می شود و قطر مدفوع باریک می شود . درگیری روده در موارد طول کشیده و شدید اندومتریوز ایجاد می شود .