فیلم مستهجن

 سلام من ده ساله ازدواج کردم س تا بچه دارم وشوهرم همیشه عاشقم بوده تااینکه دیشب متوجه شدم فیلم پورن میبینه واقعا قلبم شکسته وازش متنفر شدم حالم ازش بهم میخوره چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

خانم محترم.کاملا احساستان را درک میکنم.اما این دلیل نمی‌شود که عاشق شما نبوده.بلکه بیشتر آقایان به دلايل کنجکاوی و لذت اینگونه فیلم هارا نگاه می‌کنند.واکنش تند نداشته باشید و دعوا و جدل نکنید‌.خیلی راحت و با آرامش درخواست خودتان و حس خودتان را با او درمیان بگذارید.