سلام.وقتتون بخیر.ببخشید،نیاز به راهنمایی داشتم.برای اینکه کامل تر بشیم آیا حتما" باید ازدواج کنیم؟آیا یه انسان میتونه مجرد باشه ولی نیاز به همدمی نداشته باشه؟آیا با متاهل شدن شخصیت انسان رشد میکنه؟ لطفا" راهنماییم کنید.تشکر از محبت تون.موفق باشید.

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

این سوال شما مثل اینست که بپرسید من گرسنه هستم می‌شود غذا نخورم دلم نمی‌خواهد غذا بخورم!!!!
باید ببینید از چه کسی این سوال را میکنید.بنده نظر خاص خود را دارم.چرا که ازدواج را عامل حیات و انگیزه ور زندگی میدانم.مفهوم ازدواج برای هر کسی متفاوت هست.یکی ازدواج را عامل بقا می‌داند.بعضی از تنهایی می‌ترسند.برخی از ازدواج بابت هزینه ها و مسئولیت های بسیارش.از آن فرار می‌کنند.از نظر من یک ازدواج باشرایط سالم و متعارف.آرامش.سرزندگی و تلاش را به ارمغان می آورد.کلا سوال شما بینهایت جای بحث دارد که در این سایت نمیگنجد.