سرطان اندومتر رحم

رحم به ابعاد 113x57mm بزرگتر از حد نرمال بوده و اکوی میومتر آن هتروژن مشاهده میشود.

حدود میومتر - اندومتر به طور مستقل و واضح مشاهده نمیشود و کانون بافت نرمی به ابعاد 91x64x60mm و حجم

188 دارای واسکولاریته شدیدا افزایش یافته جایگزین بافت نرمال رحم شده است.

ضایعات malignant منشا گرفته از اندومتر (کارسینوم اندومتر؟) و با احتمال کمتر ضایعات منشا گرفته از میومتر (لیومیوسارکوم؟) در تشخیص های افتراقی مطرح میباشد. ارزیابی دقیقتر به کمک MRI لگن با تزریق کنتر است توصیه میگردد.

اطلاعات تکمیلی

سن ۶۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمال سرطان رحم بالاست ولازم است عمل شوید . به فوق تخصص انکولوژی زنان مراجعه کنید .